Άρθρο Localit 16 Δεκεμβρίου, 2020

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 την Παρασκευή στην Κίσσαμο

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κίσσαμο Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε, οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους, θα γίνονται μέσα από αυτοκίνητο και θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (πίσω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου), από τις 10:00 έως 14:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από τη ανατολική πλευρά της πλατείας, από την οδό Ομογενών Αμερικής, και η έξοδος από τη δυτική πλευρά της στην οδό Φρουδάκη.

Οι πολίτες πρέπει να προσέρχoνται αποκλειστικά με αυτοκίνητο (μέχρι δύο ενήλικες πλην τέκνων), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Κισσάμου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου. Προληπτικοί έλεγχοι με την ίδια μέθοδο είχαν πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα και στην πόλη των Χανίων. Όπως είχε ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ, ελήφθησαν 600 δείγματα, εκ των οποίων τα δύο ήταν θετικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…