Άρθρο Localit 20 Μαΐου, 2020

Το Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ, δήλωσε ο Επίτροπος Πάολο Τζεντιλόνι

«Το Ταμείο Ανάκαμψης, στο τέλος, θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ», δηλώνει στην Rai ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πάολο Τζεντιλόνι.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος σε δηλώσεις του στο κανάλι Rai tre, της ιταλικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόνισε ότι «στο τέλος, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ».

«Ας μην ξεχνάμε ότι το Ταμείο αυτό θα προσφέρει επιχορηγήσεις αλλά και δάνεια με χαμηλά επιτόκια», πρόσθεσε ο Τζεντιλόνι, σύμφωνα με τον οποίο η χθεσινή γαλλογερμανική συμφωνία επί του θέματος, αποτελεί «γεγονός χωρίς προηγούμενο».

Ο αρμόδιος Επίτροπος υπογράμμισε, τέλος, ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να χορηγηθούν «το γρηγορότερο δυνατό» και ότι «οι τελικές αποφάσεις θα συνδέονται , φυσικά, με τους στόχους που πρόκειται να θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…