Άρθρο Localit 23 Οκτωβρίου, 2019

Απάντηση προέδρου ΠΟΕ -ΟΤΑ στον ΥΠΕΣ περί μη απολύσεων: Και απολύσεις και ακριβοί ιδιώτες

«Το ότι δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση τότε θα πρέπει να καταγγείλει τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος στη Βουλή πριν μία εβδομάδα είπε ότι εμάς μας ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να προχωρήσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεν μας καλύπτει η απάντησή του γιατί του κάνατε μία ερώτηση και την απέφυγε. Δηλαδή ο ιδιώτης θα βρίσκεται στα αμαξοστάσια με διαφορετικές διαδικασίες, με διαφορετικές συμβάσεις, με ανασφάλιστους εργαζόμενους, με χωρίς ΜΑΠ και με τριπλά και τετραπλά χρήματα που θα πληρώνει ο πολίτης. Δεν είναι συντεχνιακό. Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν συνεχώς. Οι εργολάβοι θα έρθουν για 8 και 9 μήνες και καλά ότι θα είναι πιο φθηνοί και μετά έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, ουσιαστικά να αυξάνουν, να πληρώνει ο πολίτης. Ο πολίτης δεν έχει άλλο να πληρώσει. Ξεπουλιέται  η Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Αυτό απάντησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ –ΟΤΑ Νίκος Τράκος στον υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, αμφισβητώντας της δηλώσεις του περί μη κινδύνου απόλυσης των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του άρθρου 179 και την είσοδο ιδιωτών στις δημοτικές  υπηρεσίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Εργασίες επισκευής και συντήρησης 40 σχολικών συγκροτημάτων

Σε πλήρη  εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών,…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ανάπλαση του πάρκου «Ειρήνης» στο Ρέντη, στο επίκεντρο μελέτης μεταπτυχιακών φοιτητών Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η ανάπλαση του πάρκου «Ειρήνης» και ο στρατηγικός σχεδιασμός των χώρων πρασίνου που βρίσκονται στο…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας

Σε αλλαγή του συνόλου της διοίκησης της Δημοτικής Αστυνομίας και των Δημοτικών Αστυνομικών τμημάτων προχώρησε…