Άρθρο Localit 18 Δεκεμβρίου, 2017

Παράταση λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και των συμβάσεων εργασίας

Παρατείνεται έως και τον Φεβρουάριο του 2018 η λειτουργία των υφιστάμενων 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, των Διοικητικών Συμβουλίων τους και οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων σε αυτούς, ύστερα από τροπολογία που κατέθεσε το ΥΠΕΝ στο νομοσχέδιο «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων-Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις».

Σύμφωνα με του υπουργείο, η προτεινόμενη τροπολογία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσουν οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών  να λειτουργούν με τα υπάρχοντα ΔΣ και τους εργαζομένούς τους, μέχρι να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ, που αφορά στη λειτουργία και οργάνωση τους.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για τους Φορείς Διαχείρισης θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, τον Ιανουάριο 2018.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των ΦΔΠΠ, καθώς και η παράταση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στους 28 ΦΔΠΠ της χώρας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…