Άρθρο Localit 12 Νοεμβρίου, 2017

Πολύωρη διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω βλάβης

Αντιμέτωποι με πολύωρη διακοπή νερού είναι σήμερα οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της Ευαγγελίστριας λόγω σοβαρής βλάβης.

Κεντρικός ωθητικός αγωγός έχει σπάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου και τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για την αποκατάστασή του από τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του ΦΙΞ (26ης Οκτωβρίου), την πλατεία Δημοκρατίας (Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως και παρακείμενες οδούς) και το κέντρο (από 26ης Οκτωβρίου, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Παραλία).

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί έως τις 17:00.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε νωρίτερα στις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία και την Άνω Τούμπα, όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, οφειλόταν στην πτώση της στάθμης στη δεξαμενή των Σαράντα Εκκλησιών και αντιμετωπίστηκε ήδη με υδροδότηση από άλλη δεξαμενή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…