Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2015

Λήψη μέτρων για την επίσπευση του έργου αναστήλωσης του Γεφυριού της Πλάκας

ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΕΦΥΡΙ  ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣΗ λήψη απαραίτητων μέτρων για την επίσπευση του έργου αναστήλωσης του Γεφυριού της Πλάκας, εντός του ορισμένου χρονοδιαγράμματος, συζητήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Συμφωνήθηκε να γίνεται συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου, παρουσία του υπουργού, σε μηνιαία βάση, για την εποπτεία της πορεία των εργασιών αποκατάστασης.

Στη συνάντηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  Δημήτρης Καλιαμπάκος και η  Αμαλία Ανδρουλιδάκη προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων.

Στη διάρκειά της έγινε εκτενής ενημέρωση στον Υπουργό για το θέμα και επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του για την επίσπευση των εργασιών.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24ωρη απεργία των δημοσιογράφων για αξιοπρεπείς αυξήσεις με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Από τις 5 το πρωί σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου μέχρι τις 5 το πρωί της…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ΥΔΟΜ και ρεαλιστικές λύσεις για τον ΝΟΚ

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που προέβλεψε τη μεταφορά των Πολεοδομιών στους δήμους ανήγγειλε ο υπουργός…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δημάρχων της Μπολόνια και της Φλωρεντίας υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης

Τρεις εβδομάδες μετά τη μεγάλη διαδήλωση στην Piazza del Popolo στη Ρώμη, χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν…