Άρθρο Localit 07 Οκτωβρίου, 2015

Μέχρι 16 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις για κοινωνικά προγράμματα στο πλαίσιο του άξονα Progress

EaSIΞεκίνησε η υποβολή προτάσεων για επιχορήγηση καινοτόμων μεταρρυθμίσεων στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο του Άξονα  Progress, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία 2014-2020 (EaSI).

Καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων φορέων, για την επιχορήγηση καινοτόμων παρεμβάσεων οι οποίες θα υποστηρίζουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στη δομή, στη λειτουργία και στην παροχή ολοκληρωμένων κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την ένταξη χρηστών των υπηρεσιών στην αγορά εργασίας,είναι η 16 Νοεμβρίου 2015.

Οι αιτούντες μπορεί να είναι:

Εθνικές περιφερειακές και τοπικές αρχές που είναι επιφορτισμένες με το σχεδιασμό ή την εφαρμογή ή την παροχή υπηρεσιών στους τομείς των πολιτικών απασχόλησης, κοινωνικής ένταξης και πρόνοιας

Ιδιωτικές  ή μη κερδοσκοπικές οντότητες συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών επιχειρήσεων οι οποίες διαδραματίζουν καίριο ρόλο στους τομείς απασχόλησης και των κοινωνικών πολιτικών.

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται  για την υποβολή προτάσεων είναι 10.800.000 ευρώ. Η διάρκεια υλοποίηση των δράσεων κυμαίνεται από 24 έως 36 μήνες, οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν, μετά την υπογραφή της σύμβασης, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αναλυτικά  η πρόσκληση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλκίδα: Ξεκινά το Ψηφιακό Παρατηρητήριο υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας

Τη σύμβαση για την ανάθεση του έργου, «Ψηφιακό Παρατηρητήριο υποστήριξης της επιχειρηματικότητας στις νέες συνθήκες…

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα «έξυπνης πόλης» εγκαθίστανται  στην Καρδίτσα

Στην εγκατάσταση συστημάτων «έξυπνης πόλης» προχωρά ο Δήμος Καρδίτσας. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει, στο αμέσως επόμενο…

Ρεπορτάζ 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα χρηματοδότηση 2 εκ. ευρώ για αποκαταστάσεις ζημιών στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σημαντικές πιστώσεις για αποκαταστάσεις ζημιών σε δίκτυα και υποδομές μετά τις καταστροφικές επιπτώσεις των πρωτόγνωρων…