Άρθρο Localit 19 Αυγούστου, 2015

Συμφωνήθηκε στενότερη συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Μετανάστες περιμένουν στην ουρά για να κάνουν αίτηση για παροχή πολιτικού ασύλου στην Υπηρεσία Ασύλου, Αθήνα, την Τετάρτη 15  Απριλίου 2015. Την πρόσληψη προσωπικού με έκτακτες διαδικασίες στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και στην Υπηρεσία Ασύλου, προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου με συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δι-υπουργικής σύσκεψης για τη διαχείριση των αυξανόμενων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Μετανάστες περιμένουν στην ουρά για να κάνουν αίτηση για παροχή πολιτικού ασύλου στην Υπηρεσία Ασύλου, Αθήνα, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015. Την πρόσληψη προσωπικού με έκτακτες διαδικασίες στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και στην Υπηρεσία Ασύλου, προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου με συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δι-υπουργικής σύσκεψης για τη διαχείριση των αυξανόμενων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, συναντήθηκε χθες με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Kerim Uras.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές και στις δυο χώρες, καθώς και οι προσπάθειες που καταβάλλονται και από τις δύο πλευρές για τη διαχείρισή τους.  Ειδικότερη αναφορά έγινε στους πρόσφυγες από τη Συρία και στην υποχρέωση προστασίας τους.

Συμφωνήθηκε τέλος ότι η στενότερη συνεργασία των δύο μερών σ’ όλα τα επίδικα θέματα, θα αποφέρει  αποτελέσματα και για τις δύο χώρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΜΙΔΑ: Τι ζητά από τους δήμους για δημοτικά τέλη, αδήλωτα εμβαδά, οφειλές και πρόστιμα

Δέσμη μέτρων για τη ρύθμιση των σχέσεων ακίνητης ιδιοκτησίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέθεσε η ΠΟΜΙΔΑ…

Ρεπορτάζ 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων που είχαν τοποθετηθεί χωρίς άδεια από πεζοδρόμους

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που είχε δοθεί στους…

Ρεπορτάζ 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Διήμερο δωρεάν στειρώσεων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ευπαθών ομάδων & ποιμενικών σκύλων

Διήμερο δωρεάν υπηρεσιών για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων…