Άρθρο Localit 18 Αυγούστου, 2015

Γ.Κατρούγκαλος: Οι «διαθέσιμοι» μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους

katrougkalosΤη θέση ότι μπορούν να επανέλθουν κανονικά στην υπηρεσία τους, φαίνεται να διατυπώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός με επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά, υποστηρίζει ότι τα άρθρα του σχετικού νόμου (4325/2015) επιτρέπουν την επιστροφή των διαθέσιμων.

Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι η επαναφορά των εν λόγω υπαλλήλων δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό,  καθώς το μισθολογικό κόστος τους έχει συνυπολογιστεί στο συνολικό αριθμό που προβλέπεται για τις φετινές προσλήψεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα συμπερασματικά ο Γ. Κατρούγκαλος καταλήγει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δημοσιευθούν άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι διαπιστωτικές πράξεις που προβλέπουν την επανατοποθέτηση τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…