Άρθρο Localit 05 Μαΐου, 2015

Οι αλλαγές στον «Καλλικράτη» στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής

kallikratisΟι αλλαγές που εξετάζονται στον «Καλλικράτη», αλλά και η γενικότερη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Η συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι, στην «Αίθουσα Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» στη Βουλή.

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκος Βούτσης θα ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής για την ανάγκη επαναλειτουργίας της υποεπιτροπής που είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου με στόχο την έναρξη της συζήτησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η υποεπιτροπή αυτή που λειτούργησε και την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, επαναδραστηριοποιείται με πρωτοβουλία του Υπουργού Εσωτερικών. Ως ειδικότερο αντικείμενο θα έχει την ακρόαση φορέων και την κατάθεση απόψεων των κομμάτων σχετικά με το μείζον ζήτημα της αναδιαμόρφωσης του καταστατικού χάρτη (Καλλικράτη) λειτουργίας των ΟΤΑ στη χώρα μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το localit δεν θα μεταδίδει ειδήσεις λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ

Το localit.gr  ενημερώνει τους αναγνώστες ότι δεν θα μεταδίδει ειδήσεις λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…

Ρεπορτάζ 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκη για το Μάτι: Κανένα ελαφρυντικό στους ενόχους για την τραγωδία

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές στους δέκα ενόχους για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο…