Άρθρο Localit 12 Φεβρουαρίου, 2015

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

καρκίνος μαστούΔωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από 40 έως 69 ετών, παρέχει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ),  το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Οι μαστογραφίες θα γίνουν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού» την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, στην οδό Τιρύνθος 2 στα Άνω Πατήσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο.

Το πρόγραμμα ελέγχει με τη μέθοδο της ψηφιακής μαστογραφίας τον καρκίνο του μαστού πριν εμφανιστούν τα σημάδια του, και απευθύνεται σε γυναίκες 40-69 ετών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν έχουν  νοσήσει ήδη από καρκίνο του μαστού.

Η μετάβαση στο Κέντρο θα γίνει με όχημα του Δήμου και τις γυναίκες θα συνοδεύσει προσωπικό από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210 9422927, 210 9418655 .

Απαραίτητα δικαιολογητικά: εκκαθαριστικό σημείωμα ή  βιβλιάριο ανασφαλίστου.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…