Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2014

Σέρρες: “Δε Σιωπώ στη Βία”

βία κατά των γυναικώνΠοδηλατάδα με  σύνθημα « Δε Σιωπώ στη Βία», διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Σερρών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του, σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου, και καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής να συμμετάσχουν.

Η ώρα έναρξης είναι 19:30 στο κτίριο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Ίωνος Δραγούμη 10 και θα ακολουθήσει διαδρομή έως την κοιλάδα Αγίων Αναργύρων και επιστροφή στο Κέντρο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σφυρίχτρες, μπαλόνια με το μήνυμα της εκδήλωσης καθώς και το ενημερωτικό έντυπο του Κέντρου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Σερρών, αποτελεί μέρος ενός δικτύου δομών υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας που περιλαμβάνει 25 Συμβουλευτικά Κέντρα και 19 ξενώνες φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική και νομική στήριξη σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού, trafficking, ενώ παράλληλα διοργανώνει δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και των φορέων σε όλη την περιφερειακή ενότητα Σερρών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 05 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόληψη και υγεία στο επίκεντρο: Συνεργασία Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με Χαροκόπειο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προχωρά σε μια νέα συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έχοντας στόχο την…

Με μια ματιά 28 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πεντέλης: Δίπλα στους μαθητές ενόψει Πανελλαδικών

«Είμαστε δίπλα στους μαθητές, τις μαθήτριες και τις οικογένειές τους. Μαζί, με δύναμη και στήριξη!»…

Ρεπορτάζ 27 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δελφών: Στο Οικονομικό Φόρουμ η «επόμενη ημέρα» του τουρισμού μέσω DMMOs

Ο Δήμος Δελφών δια του Δημάρχου Παναγιώτη Ταγκαλή συμμετείχε στη συζήτηση για τη διαχείριση των…