Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2015

69 προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων

ΔΕΥΑ ΚοζάνηςΜε απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκαν 69 προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες με συμβάσεις ΙΔΟΧ οκτάμηνης διάρκειας σε δήμους της χώρας, οι οποίες θα γίνουν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει τη σύναψη τριών συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Χαλκηδόνος, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.
Με την ίδια απόφαση εγκρίνεται η σύναψη εξήντα έξι συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες. Ειδικότερα εγκρίνονται 18 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Κοζάνης, 16 προσλήψεις στον ΦοΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, 24 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Κατερίνης και 8 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας.
Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού εξακοσίων σαράντα επτά χιλιάδων ογδόντα δύο ευρώ περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΟΤΑ και των ΝΠΙΔ των ΟΤΑ, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βέροια: Αποκαθίστανται οι ζημιές από το μπουρίνι

Τις «πληγές» που προκάλεσε το δυνατό μπουρίνι στη Βέροια αποκαθιστούν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και…

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στον Δήμο Αμφιλοχίας

Τη δυνατότητα ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων και λευκών ειδών που δεν χρησιμοποιούνται, έχουν πλέον οι κάτοικοι…

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δενδροφύτευση σε σχολεία του Πειραιά

Στη φύτευση 150 δένδρων σε σχολεία του Πειραιά προχώρησε ο Δήμος της πόλης, συμμετέχοντας στη…