Άρθρο Localit 06 Μαΐου, 2022

580.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου Καλλιθέας, μετά τις εξώδικες οχλήσεις

Ο Δήμος Καλλιθέας, μετά την αποστολή των εξωδίκων προς τις τρεις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, εισέπραξε οφειλόμενα ποσά ύψους άνω των 580.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δημοτικά τέλη καθαριότητας, φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλος ακίνητης περιουσίας, για το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2020 έως και τον Δεκέμβριο του 2021.

Τα εξώδικα απεστάλησαν, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, απαιτώντας την άμεση καταβολή των οφειλών από τους ιδιωτικούς παρόχους ενέργειας, που παρανόμως εφαρμόζουν την τακτική παρακράτησης με πολύμηνη καθυστέρηση.

Οι υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν απρόσκοπτα να παρακολουθούν και να ελέγχουν την έγκαιρη απόδοση των χρημάτων που έχουν εισπράξει οι εταιρείες ενέργειας από τους λογαριασμούς των δημοτών.

« Έχουμε καταστήσει σαφές ότι διεκδικούμε και απαιτούμε, όλες τις οφειλές των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς τον Δήμο μας. Πετύχαμε την εισροή άνω των 580.000 ευρώ στα δημοτικά ταμεία, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον και τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν θα αφήσουμε καμία εταιρεία παροχής ρεύματος, να εκμεταλλευθεί προς όφελός της, τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες στους λογαριασμούς τους», δήλωσε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αθήνα επικεφαλής των “Πόλεων-Πρωταθλητριών” στις δράσεις ενάντια στην ακραία ζέστη

Διαδικτυακή διεθνής σύσκεψη  των δημάρχων των «Πόλεων-Πρωταθλητριών» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, με πρωτοβουλία του…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών υλοποιείται για πρώτη φορά σε όλο τον Πειραιά

H εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών Πειραιά υπεγράφη χθες, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές του Δήμου

Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,…