Άρθρο Localit 17 Απριλίου, 2024

Σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ αλλά και λόγω χειρόφρενου που τραβούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Με σύνθημα «η ακρίβεια στα ύψη, οι μισθοί στα τάρταρα» η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και το ΠΑΜΕ στις 10.30 στο Σύνταγμα.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, προαστιακός και τρένα, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία διεκδικώντας άμεσες προσλήψεις και συμβάσεις εργασίας ενάντια «στο κύμα της ακρίβειας και την αισχροκέρδεια που πλήττουν καθημερινά την αξιοπρεπή διαβίωση εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων».

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Με στάση εργασίας, από τις 5 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες ταξί στην απεργία.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα καθώς η Πανελλήνιο Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στην απεργία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Συνάντηση δημάρχου με τους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων

Το αίτημα των κατοίκων των Μεγάλων Καλυβίων, να αναλάβει ο Δήμος Τρικκαίων την απομάκρυνση των…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Την 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, αφιερωμένη στις μικρές φάρμες, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιβαλλοντικές δράσεις και φεστιβάλ χρωμάτων/MARE NOSTRUM στη Βάρκιζα

Mια Κυριακή γεμάτη χρώματα, χαμόγελα και περιβαλλοντικές δράσεις μαζί με ένα φεστιβάλ χρωμάτων, έρχονται στο…