Άρθρο Localit 24 Ιανουαρίου, 2022

Σε ποιούς δήμους είναι κλειστά αύριο τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και παιδικοί σταθμοί λόγω της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ» που έχει πλήξει τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Όπως ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής, διακόπτεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Κιλκίς

Με απόφαση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές ειδικής εκπαίδευσης (Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, Ειδικό Εργαστήρι  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) θα παραμείνουν κλειστές εξαιτίας της επικράτησης ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών..

Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Με απόφαση του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Για τη λειτουργία ή μη των σχολείων την Τετάρτη 25/1, αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της μη ολοκλήρωσης του δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτηρίων.

Υπενθυμίζεται πως θα παραμείνουν κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Καρύστου, Ερέτριας, και Κύμης- Αλιβερίου και Χαλκιδέων.

Στη Φθιώτιδα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θανάση Καρακάντζα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο Τρίτη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά και του παγετού.

Παράλληλα με απόφαση του ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος αναστέλλει τη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου και των υπολοίπων υποδομών για το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης.

Δήμος Καρδίτσας

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής αύριο Τρίτη και την Τετάρτη  σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του  που λειτουργούν το πρωί, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10:00.

Δήμος Λαγκαδά

Με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και αύριο Τρίτη, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν.

Κλειστοί θα παραμείνουν ακόμα οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, τα ΙΕΚ, καθώς και το Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου.

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Λαγκαδά την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της αυριανής ημέρας

Δήμος Ευρώτα

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στο Δήμο Ευρώτα για αύριο, αποφάσισε ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος.
Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και

ΠΕ Χανίων

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τρίτη.

ΠΕ Ηρακλείου

Την παράταση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου για αύριο Τρίτη, υπόγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης.

Δήμοι Δωδεκανήσου

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη 25 στα νησιά της Δωδεκανήσου λόγω των αναμενόμενων κακών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Θηβαίων

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί  αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια  σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Α) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς  παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων(Θήβας και Βαγίων). Η απόφαση περιλαμβάνει και τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου και το Ειδικό Σχολείο Θήβας

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ανακοίνωσε κλειστά θα παραμείνουν  την Τρίτη και  την Τετάρτη, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί

Δήμος Μαλεβιζίου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, με απόφαση του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα.

Δήμος Γρεβενών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 στις 10 το πρωί.

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Λόγω των δυσμενών καιρικών αύριο Τρίτη θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο δήμο, ενώ δεν θα λειτουργήσουν και οι παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμος Ρεθύμνης

Ο δήμος Ρεθύμνης, ανακοίνωσε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του θα παραμείνουν κλειστά και την αύριο Τρίτη.

Δήμο Κορινθίων

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) και αύριο.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.
Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών.

Δήμος Κισάμου

Με απόφαση του δημάρχου κ.Μυλωνάκη  αναστέλλεται και αύριο η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Έλους.

Δήμος Αμοργού

Με απόφαση του δημάρχου Αμοργού Ελευθερίου Καραΐσκου κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού και αύριο.

Δήμος Χαλκιδέων

Κατόπιν απόφασης της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων,

α) των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων μέχρι και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων μέχρι και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Τήνου

Ο δήμος Τήνου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και αύριο Τρίτη.

Δήμος Ναυπλιέων

Κλειστές θα είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων και αύριο Τρίτη, ενώ  οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στο Ναύπλιο θα είναι ανοιχτοί.

Δήμος Νάξου

Αναστέλλεται η με φυσική παρουσία των μαθητών λειτουργία  στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και την Τρίτη.

Δήμος Ιλίου

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Ιλίου

Δήμος Κοζάνης

Στις 10:00 θα ξεκινήσουν αύριο στο δήμο Κοζάνης τα σχολεία ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμος Ηρακλείου

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελευσίνα: Επανεκκίνηση προγράμματος καφέ κάδου στον Δήμο

Το πρόγραμμα του καφέ κάδου αναμένεται να επανεκκινήσει το επόμενο διάστημα στον Δήμο Ελευσίνας. Μάλιστα,…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου στόλισαν πλατείες της πόλης για την Πρωτομαγιά

Νέα ανανεωμένη όψη απέκτησε η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυλοπόταμος: Λήψη μέτρων από τη ΔΕΥΑΜ για να αποφευχθούν φαινόμενα λειψυδρίας

Η συνεχιζόμενη ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν φέρει το νερό της περιοχής του Δήμου…