Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Επισκοπής και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, την «12ηΓιορτή Πίτας» και προσκαλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής, την Κυριακή 21 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, στην Επισκοπή, στις 20:00.
Η «12η Γιορτή Πίτας» ξεκινά με βόλτα στο χωριό, διαδραστικά εργαστήρια σχετικά με την τοπική παράδοση και κληρονομιά, καθώς και κεράσματα για τους επισκέπτες. Η βραδιά θα κλείσει με κρητικό γλέντι, με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος».
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στις 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αγροτικών-τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνίας, με δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ».
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου, και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά, 19:00-22:00.