Άρθρο Localit 18 Αυγούστου, 2022

«12η Γιορτή Πίτας», Κυριακή 21 Αυγούστου, στην Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Επισκοπής και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, την «12ηΓιορτή Πίτας» και προσκαλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής, την Κυριακή 21 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, στην Επισκοπή, στις 20:00.

Η «12η Γιορτή Πίτας» ξεκινά με βόλτα στο χωριό, διαδραστικά εργαστήρια σχετικά με την τοπική παράδοση και κληρονομιά, καθώς και κεράσματα για τους επισκέπτες. Η βραδιά θα κλείσει με κρητικό γλέντι, με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος».

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στις 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αγροτικών-τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνίας, με δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου, και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά, 19:00-22:00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διαδρομές 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με γρήγορους ρυθμούς η συντήρηση του κτιρίου του Λαογραφικού  Μουσείου Τρικάλων

Συνεχίζονται  με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες  αποκατάστασης και συντήρησης,  στο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, με στόχο…

Διαδρομές 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας

Πολιτιστικές εκδηλώσεις, εικαστικές δράσεις στην πόλη και στα επισκέψιμα οινοποιεία, ξεναγήσεις, γευσιγνωσία οίνων συνθέτουν και…

Διαδρομές 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χανιά: Κάλεσμα Δήμου για τη συγκέντρωση παλαιού πρωτότυπου φωτογραφικού υλικού μνημείων της πόλης

Ο Δήμος Χανίων καλεί συλλέκτες, ιστορικούς ερευνητές, κ.α. να συμβάλλουν στην υλοποίηση του έργου «Δράσεις σήμανσης…