Άρθρο Localit 05 Ιουνίου, 2019

Ζαγόρι: «11η Ηπειρωτική Γιορτή Μανιταριού στα Άνω Πεδινά

Η «11η Ηπειρωτική γιορτή Μανιταριού» διοργανώνεται στις 7 & 8 Ιουνίου στα Άνω Πεδινά στους χώρους της Λαμπριάδειου Σχολής σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου.

Η γιορτή θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου με την υποδοχή των επισκεπτών, μανιταροκουβέντα και θα ακολουθήσει διασκέδαση με μουσικά σχήματα.

Το Σάββατο το πρωί, στις 9:30, καλούνται να παραβρεθούν όσοι θέλουν να εξορμήσουν για μανιτάρια στην είσοδο της Λαμπριαδείου Σχολής ΠΑΛΑΣΕ, προκειμένου να χωριστούν σε ομάδες και να ξεκινήσει τη εξόρμηση στα κατάφυτα δάση του Ζαγορίου.

Μετά την επιστροφή, θα ακολουθήσει αναγνώριση και καταγραφή των συλλεχθέντων μανιταριών, όπως και η έκθεσή τους στο περίπτερο του Συλλόγου των Μανιταρόφιλων Ηπείρου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΕΡΤ3 : Δήμοι υπό πίεση- Ζητείται άμεση οικονομική ενίσχυση χωρίς νέα βάρη στους πολίτες

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αποδελτίωση», στους δημοσιογράφους Όλγα Ψαρίδου και Ίων Τσώχο, παραχώρησε την…

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…