Άρθρο Localit 21 Μαΐου, 2013

Υποσχέσεις Μανιτάκη στους αδιόριστους του ΑΣΕΠ

ΜανιτάκηςΠερίπου 10.000 επιτυχόντες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ περιμένουν -μερικοί μάλιστα για αρκετά χρόνια – το διορισμό τους στο Δημόσιο, σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ο κ. Μανιτάκης ανέφερε ότι ο διορισμός αυτών των επιτυχόντων δεν κατέστη δυνατός, τόσο λόγω του κανόνα ένα προς πέντε όσο και της γενικότερης δυσχερούς δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας .

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρόσθεσε ότι η χώρα θα πιάσει το στόχο για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι εντός του 2014 οι περισσότεροι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ θα έχουν απορροφηθεί.

«Αυτοί οι αδιόριστοι νέοι μας, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι είναι προσοντούχοι είναι η πρώτη μας έγνοια. Το αποδείξαμε όταν πετύχαμε για όσες αναγκαστικές αποχωρήσεις γίνουν πέρα από τον κανονισμό του ένα προς πέντε να προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές από αυτούς τους πίνακες. Αν καταφέρουμε αυτούς που δεν έχουν τα προσόντα, τους παραβάτες του νόμου ή αυτούς που χρησιμοποίησαν δόλια μέσα για να προσληφθούν να τους αντικαταστήσουμε με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ θα είναι μεγάλη ανακούφιση» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Μανιτάκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…