Άρθρο Localit 15 Ιανουαρίου, 2024

Υπογειοποιήθηκε το δίκτυο Μέσης και Χαμηλής τάσης στη Δ.Κ. Μονεμβασίας

Ολοκληρώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ,  το έργο της απομάκρυνσης εναέριων μετασχηματιστών και καλωδίων δημοτικού φωτισμού και της υπογειοποίησής τους, στην Κοινότητα Μονεμβασίας, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης.

Με την υλοποίηση του έργου,προσθέτει, μειώνονται οι εξωγενείς επιδράσεις που υπάρχουν στα εναέρια δίκτυα και έχουν ως αποτέλεσμα τις μη προβλέψιμες διακοπές ηλεκτροδότησης, αναβαθμίστηκε αισθητικά το κέντρο της Μονεμβασίας και απελευθερώθηκαν κοινόχρηστοι χώροι που ως αποτέλεσμα θα έχει την ευκολότερη η πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών.

Παράλληλα, αναφέρει ότι, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μονεμβασίας, μετά από διεκδίκηση από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του ΥΠ.ΕΣ. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ» Π/Υ 330.000,00 €, η κατασκευή νέων πεζοδρομίων σε μήκος 700μ. περίπου, στα οποία άμεσα θα τοποθετηθούν 40 πυλώνες ύψους 3,50μ. με διπλό φωτιστικό σώμα οδικού φωτισμού.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, των κατοίκων της περιοχής και της Ένωσης Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τριχείλης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…