Άρθρο Localit 27 Ιουνίου, 2022

Υπογειοποιημένοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων στο κέντρο της Μεγαλόπολης

Ο δήμος Μεγαλόπολης δημοπρατεί την προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων καινούργιων βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων, που πρόκειται να εγκατασταθούν σε συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της πόλης της Μεγαλόπολης.

Με την υλοποίηση του έργου θα είναι δυνατή η απομάκρυνση του συνόλου των κάδων απορριμμάτων που είναι τοποθετημένοι έως σήμερα επί των τμημάτων των οδών που περικλείουν την κεντρική πλατεία της πόλης, γεγονός που θα συμβάλλει περαιτέρω στην αισθητική αναβάθμιση της υπόψη περιοχής.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 210.800,00 € και συγχρηματοδοτείται από πιστώσεις του Πράσινου Ταμείου με το ποσό των 168.640,00 € και λοιπές πιστώσεις του δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 22 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ στον Δήμο Βοΐου

Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Βοΐου διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου από την Τετάρτη 1 έως…

Με μια ματιά 18 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Αρχοντικού Αποστολίδη στη Νίσυρο

Ο Δήμος Νισύρου ανακοίνωσε ότι υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση…

Με μια ματιά 09 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στον Άγιο Μηνά Δεσφίνας το υποβρύχιο αξιοθέατο του Δήμου Δελφών

Στο επόμενο στάδιο περνά το έργο δημιουργίας ελεύθερου τεχνητού υποβρύχιου αξιοθέατου στον Δήμο Δελφών, μετά…