Άρθρο Localit 11 Ιανουαρίου, 2023

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου

Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου,  οι αιτήσεις για την παροχή βασικών αγαθών, από τις Κοινωνικές Δομές (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο και κοινωνικό συσσίτιο), που λειτουργεί ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Φάρος Ελπίδας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου,  τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 14:00, στις εγκαταστάσεις του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου  και  Κοινωνικού  Φαρμακείου,  επί των οδών Επταλόφου και Κλαζομενών, στην Πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο.

Έντυπα αιτήσεων με τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά θα διατίθενται:

Μοσχάτο:

-Στην Κοινωνική Υπηρεσία Μοσχάτου, Μιαούλη 60 ,  τηλ. 210 9422927

-Στο Γραφείο Ενημέρωσης  Ανέργων, Πλατεία ΗΣΑΠ

Ταύρος:

-Στην Κοινωνική Υπηρεσία Ταύρου,  Ελευθερίου Βενιζέλου 8, τηλ. 210 3463116

-Στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού  Παντοπωλείου και  του Κοινωνικού Φαρμακείου  επί των οδών Επταλόφου και Κλαζομενών, στην Πλατεία Ατταλείας τηλ. 210 3454283, 210 3467019.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…