Άρθρο Localit 27 Ιανουαρίου, 2016

Ξεκινάει  σήμερα η πίστωση της κάρτας σίτισης και του επιδόματος ενοικίου

κάρτα αλληλεγγύηςAπό σήμερα πιστώνεται η κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου για τους κατόχους των Καρτών Αλληλεγγύης και τους δικαιούχους του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, το ποσό των 17.253.850 εκατ. ευρώ, θα πιστωθεί σε 147.729 δικαιούχους της κάρτας σίτισης. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και πιστώσεις για τους 2.403 νέους δικαιούχους που δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις και σε αυτή την πληρωμή οι συγκεκριμένοι λαμβάνουν ποσό που αντιστοιχεί σε επιδότηση τριών μηνών.

Επίσης, σήμερα γίνεται και η 6η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος της Ανθρωπιστικής Κρίσης των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Το ποσό των 2.592.534,49 ευρώ πιστώνεται στους λογαριασμούς 20.243 ιδιοκτητών ακινήτων. Στους ανωτέρω περιλαμβάνονται 264 νέοι δικαιούχοι, που δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις και οι οποίοι θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις του επιδόματος.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…