Άρθρο Localit 03 Ιουλίου, 2024

Βύρωνας: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες των νηπιαγωγείων του Δήμου

Κλιματιστικές μονάδες-ιονιστές, προμηθεύτηκε και θα εγκαταστήσει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε όλες τις σχολικές αίθουσες των Νηπιαγωγείων -που δεν διέθεταν αντίστοιχες μονάδες- ο Δήμος Βύρωνα (σε συνεννόηση με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

«Έτσι από το νέο σχολικό έτος όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείων στον Δήμο θα μπορούν να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα τους και σε ημέρες υψηλών θερμοκρασιών, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνουν εξαιτίας τους, στα σπίτια τους χάνοντας πολύτιμες ώρες διδασκαλίας και παιχνιδιού και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γονείς τους που εργάζονται και δεν έχουν τι να κάνουν τα παιδιά τους», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Επόμενος στόχος, προσθέτει, είναι η σταδιακή προμήθεια και εγκατάσταση αντίστοιχων κλιματιστικών μονάδων και στις λοιπές σχολικές αίθουσες, αρχίζοντας από τα Δημοτικά σχολεία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…