Άρθρο Localit 22 Αυγούστου, 2023

Βριλήσσια: Σχολικές καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης προσλαμβάνει ο Δήμος

Είκοσι έξι  σχολικές καθαρίστριες/ές πλήρους απασχόλησης προσλαμβάνει ο Δήμος Βριλησσίων αναλαμβάνοντας το επιπλέον κόστος.

Όπως ενημερώνει, προχωρά στην πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών/ών για το νέο διδακτικό έτος, καλύπτοντας και φέτος το επιπλέον κόστος μισθοδοσίας που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

«Πέραν της πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών/ών, πριν χτυπήσει και φέτος το κουδούνι, διασφαλίζουμε ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν σε ασφαλείς, φροντισμένες και επαρκώς στελεχωμένες σχολικές μονάδες», επισημαίνει στην ανακοίνωση του.

Παράλληλα προσθέτει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο η τεχνική υπηρεσία του Δήμου όσο και η εν εξελίξει εργολαβία διεκπεραίωσε – και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς – τις εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου καθώς και εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων.

Οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των σχολείων, επισκευή εξοπλισμού αιθουσών, εργασίες συντήρησης στους αύλειους χώρους, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού χώρων υγιεινής και για ΑμεΑ, ηλεκτρολογικές εργασίες κ.ά.

«Μεριμνούμε για την ομαλή λειτουργία των σχολείων προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών και φροντίζουμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και άνεσης στο χώρο τους», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Κων/νος Βαφειάδης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΑΝ: 27,2 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ στις περιφέρειες για την καταβολή των ενισχύσεων των αναπτυξιακών νόμων

Ενισχύσεις ύψους 27,2 εκατ. ευρώ σε εννιά περιφέρειες για την καταβολή των ενισχύσεων των Αναπτυξιακών…

Ενδιαφέρουν 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα μέτρα προστασίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Συνεχίζονται τα μέτρα πρόληψης και προστασίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής…

Ενδιαφέρουν 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Πωγωνίου για περιστατικά απόπειρας απάτης

Την προσοχή των πολιτών, για απόπειρες τηλεφωνικής απάτης εφιστά ο Δήμος Πωγωνίου. Όπως ενημερώνει με…