Άρθρο Localit 19 Ιουνίου, 2019

Βρετανία: Ο Τζέρεμι Κόρμπιν θα ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Times”

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο ηγέτης των Εργατικών (αξιωματική αντιπολίτευση), θα ταχθεί υπέρ μιας σαφούς αλλαγής της πολιτικής του κόμματος όσον αφορά το Brexit και υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, η οποία επικαλείται υψηλά ιστάμενη πηγή στην κομματική ιεραρχία.

Οι Εργατικοί, που – όπως και το κυβερνών κόμμα, οι Συντηρητικοί-είδαν τα ποσοστά τους να μειώνονται δραματικά στις ευρωεκλογές, καθώς οι ψηφοφόροι προφανώς εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την τροπή που πήρε η διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διχάζονται για το εάν πρέπει να ταχθούν ανεπιφύλακτα υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για το Μπρέξιτ ή όχι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στα Βόρεια Τζουμέρκα

Συνολικά 18 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, μήκους 41,4 χλμ. περίπου, θα αποκτήσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοφανής η κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ

Μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων Πρωτοφανείς διαστάσεις για τα ελληνικά δεδομένα παίρνει η…