Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2019

Βρετανία-Brexit: Κόρμπιν:«το Εργατικό Κόμμα θέλει εκλογές»

Ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σήμερα ότι θέλει εκλογές και ότι το κόμμα του θα αποτρέψει ένα Brexit χωρίς συμφωνία.

«Πρέπει να ενωθούμε για να αποτρέψουμε ένα Brexit χωρίς συμφωνία – αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Έπειτα, θα χρειασθούμε εκλογές», είπε ο Κόρμπιν κατά την διάρκεια ομιλία στο Σάλφορντ της Αγγλίας.

«Στις εκλογές αυτές, το Εργατικό Κόμμα θα δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανακτήσουν τον έλεγχο και να έχουν τον τελικό λόγο σε δημοψήφισμα με αξιόπιστες επιλογές και για τις δύο πλευρές, περιλαμβανομένης της επιλογής της παραμονής» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρόσθεσε.

Όταν ερωτήθηκε εάν το Εργατικό Κόμμα θέλει πραγματικά εκλογές, απάντησε: «Θέλουμε εκλογές».

«Η πρόταση μομφής είναι παρούσα εκεί στο τραπέζι…εάν θα πρόκειται για μη συμφωνία, θα ψηφίσουμε υπέρ της παραμονής, εάν θα πρόκειται για οποιαδήποτε άλλη συμφωνία, τότε οι δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματός μας θα αποφασίσουν ποια θέση θα υιοθετήσουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…