Άρθρο Localit 07 Σεπτεμβρίου, 2023

Βόλος: Σε στρατόπεδο μεταφέρονται πολίτες για φιλοξενία – Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Σκιάθο, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο

Στις εγκαταστάσεις της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο, στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Νέα Ιωνία, έχουν ανοίξει χώροι φιλοξενίας για πληγέντες από τη θεομηνία και έχασαν τα σπίτια τους. Ήδη, φιλοξενούνται περισσότεροι από 60 άνθρωποι στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και υπάρχει δυνατότητα για φιλοξενία άνω των 150 ατόμων.

Στη Σκιάθο με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας απαγορεύεται η κίνηση και η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Σκιάθου που έχει πληγεί από την θεομηνία και έχει καταστραφεί μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου του νησιού.

Με οχηματαγωγά από τον Βόλο στέλνονται ήδη στο νησί ενισχύσεις με μηχανήματα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ στο νησί παραμένουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες τουρίστες και δεν μπορούν να αποχωρήσουν, αφού -λόγω των προβλημάτων- έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” και οι ταξιδιώτες περιμένουν είτε σε ξενοδοχεία είτε στις αίθουσες του αεροδρομίου, όπου πολλοί από αυτούς -πάνω από 500- διανυκτέρευσαν εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…