Άρθρο Localit 28 Ιουνίου, 2014

Βερολίνο: Πρόστιμο έως 250 χιλιάδες ευρώ για πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ!

deutschland_fussball_anganherΣιωπητήριο σήμανε με απόφαση δικαστηρίου του Βερολίνου για τους φίλους του ποδοσφαίρου καθώς από  τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας απαγορεύονται οι δυνατές φωνές και οι πανηγυρισμοί για τις νίκες και τα γκολ.

Αφορμή για την έκδοση της απόφασης απαγόρευσης και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες, ήταν καταγγελία γυναίκας, η οποία ενοχλήθηκε από τους μαζικούς πανηγυρισμούς  των φίλων του ποδοσφαίρου θορύβου που έκαναν οπαδοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γερμανίας με την Γκάνα.
Το δικαστήριο στην απόφασή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μετά τις 10 το βράδυ απαγορεύονται ρητώς οι δημόσιοι πανηγυρισμοί και το δικαίωμα σε ομαδικά συνθήματα ή πανηγυρισμούς σε γκολ και διατηρεί μόνο το δικαίωμα για πανηγυρισμούς εντός της οικίας με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Όσο για τους παραβάτες; Όπως μεταδίδει το Bloomberg, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 250 χιλιάδες ευρώ ή, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής, θα εκτίσουν ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…