Άρθρο Localit 05 Ιανουαρίου, 2022

Βελτιώνονται οι αγροτικοί δρόμοι στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας

Δημοτικά μηχανήματα επιχειρούν αυτές τις ημέρες στις Κοινότητες Ανεμόμυλου και Αλωνίων της Δημοτικής Ενότητας Άριος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας Υπηρεσίας και σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον Δήμο, θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις σε Ασπροπουλιά και Αριοχώρι, ενώ είχαν προηγηθεί σχετικές εργασίες στις Κοινότητες Άριος και Άμμου. Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών οδών στην Κοινότητα Ασπροχώματος και στη Δημοτική Ενότητα Θουρίας.

Όπως ενημέρωσε ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται από το Τμήμα Αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, αφορούν κυρίως βελτίωση αγροτικών οδών.

Τέλος υπενθυμίζεται από το Δήμο Καλαμάτας ότι,  τόσο για τις συγκεκριμένες Κοινότητες όσο και για το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων έχουν ενεργοποιηθεί τέσσερις εργολαβίες αγροτικής οδοποιίας, προϋπολογισμού 300.000 € περίπου.

Επίσης, υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη εργολαβία μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος», προϋπολογισμού περί το 1.000.000 €, καθώς και δύο προτάσεις που βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, προϋπολογισμού άνω των 2.000.0000 € μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για το σύνολο του Δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα αποκτά ο δήμος Λαυρεωτικής

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 255.786,72 € για την προμήθεια 30 κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων από το δήμο…

Βιώσιμες Πόλεις 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Διονύσου στρέφεται στις «πράσινες» μετακινήσεις

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης θα εισέλθει ο Δήμος Διονύσου, με σκοπό να βελτιώσει τόσο το…

Βιώσιμες Πόλεις 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναπλάθεται η πλατεία Δημοκρατίας στην Ελευσίνα

Στον Δήμο Ελευσίνας ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής της Πλατείας Δημοκρατίας (Κοράλι), μετά και την υπογραφή…