Άρθρο Localit 22 Απριλίου, 2024

Βανδαλισμούς στο Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλκίδας καταγγέλλει ο Δήμος

Φθορές σε υπόστεγα, παγκάκια και ξύλινα τραπέζια, προκάλεσαν άγνωστοι χθες Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλκίδας.

«Για πολλοστή φορά βανδαλίζεται δημοτική περιουσία στον Δήμο Χαλκιδέων και αυτή τη φορά, ασυνείδητοι δράστες προκάλεσαν φθορές στα υπόστεγα, τα παγκάκια και τα ξύλινα τραπέζια στο Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλκίδας χθες, Κυριακή 21 Απριλίου 2024», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του .

Προσθέτει επίσης ότι, έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και θα προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να διερευνηθεί το φαινόμενο και να βρεθούν οι υπαίτιοι.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν αφορούν στην βεβήλωση της μνήμης ανθρώπων», υπογραμμίζει.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…