Άρθρο Localit 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Τριπλή διάκριση για τον Δήμο Π. Φαλήρου στα OTA Awards 2023

Τρία βραβεία, απέσπασε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην τελετή απονομής των «OTA Awards 2019-2023»,  το βράδυ της Τετάρτης 20  Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο:

  • Βραβείο για τις δράσεις των Δημοτικών Ιατρείων και του ΚΕΠ Υγείας
  • Βραβείο για τον Ψηφιακό Βοηθό «Ποσειδώνα»
  • Βραβείο για τους Ιστορικούς Περιπάτους

Η τελετή απονομής των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019/23 – που είναι και τα μοναδικά βραβεία Ο.Τ.Α για τις δράσεις και τα έργα των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας την τελευταία τετραετία – πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη.

Εκ μέρους του Δήμου Π. Φαλήρου, παρέστησαν στην εκδήλωση, συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών/Νηπιακών Σταθμών & Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρία Μπούρκουλα, η Προισταμένη του τμήματος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) Ελένη Παπαδοπούλου, η υπηρεσιακή υπάλληλος του ιδίου τμήματος Βιργινία Τσιώλη, η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού & Διευθύντρια του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Ευαγγελία Κανταρτζή και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος, ξεναγός στους Ιστορικούς Περιπάτους του Π. Φαλήρου, Κώστας Στοφόρος.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, που αποτελούνταν από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του πολιτικού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου ήταν η Αλεξάνδρα Ρογκάκου, αναπληρώτρια Διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η διοργάνωση είχε την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της ΕΝΠΕ, της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ. Αττικής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…