Άρθρο Localit 18 Σεπτεμβρίου, 2023

Τρίκαλα: Έως 2.800 μερίδες φαγητού καθημερινά στους πλημμυροπαθείς από τον Δήμο

Έως και 2.800 μερίδες φαγητού, παρέχει ο Δήμος Τρικκαίων καθημερινά, (μεσημεριανό και βραδινό», σε όσους/ες πλημμυροπαθείς, φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία, αλλά και όσους/ες διαμένουν σε χωριά και δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν.

Το φαγητό ετοιμάζεται:

  • από το Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Τρικκαίων
  • από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων
  • από τη ΣΜΥ
  • από ιδιώτες μέσω της σχετικής διαδικασίας.

Όπως σημειώνει σχετικά, από την πρώτη  στιγμή και με βάση τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που έφευγαν ή απεγκλωβίζονταν από τα πλημμυρισμένα σπίτια, ο Δήμος Τρικκαίων μερίμνησε για παροχή φαγητού.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς διαπίστωσε από κοντά τη διαδικασία παρασκευής του φαγητού (ενδεικτικά, 1.200 περίπου μερίδες από το Κοινωνικό Εστιατόριο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου), δίνοντας έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Αναφέρθηκε, δε, στο πόσο σημαντικό είναι «για αυτούς τους ανθρώπους να μπορούν να έχουν τη σιγουριά του φαγητού καθημερινά από εμάς, να ξέρουν ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα τους έμπρακτα και φροντίζει για αυτό το σημαντικό ζήτημα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…