Άρθρο Localit 19 Νοεμβρίου, 2021

Τρίκαλα: Ενημέρωση στα χωριά για το εμβόλιο, από Δήμο-Ιατρικό Σύλλογο

Ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις σε χωριά των Τρικάλων, για τα οφέλη που προκύπτουν από τον εμβολιασμό κατά της Covid-19,  θα πραγματοποιήσουν από κοινού  ο Δήμος και ο Ιατρικός Σύλλογος της περιοχής. Όπως ενημερώνει ειδικότερα ο Δήμος Τρικκαίων, μετά τη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί προ μηνός στο Δημαρχείο και τις κοινές επισκέψεις στα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής, η πρωτοβουλία ενισχύεται και με επτά ενημερωτικές δράσεις που θα υλοποιηθούν σε ισάριθμες έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Με γιατρούς, νοσηλευτές/τριες και την επιστημονική γνώση, συνοδευόμενα από ενημερωτικά φυλλάδια, οι δύο φορείς ενισχύουν την προσπάθεια να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.

«Ούτως ή άλλως τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα αυξημένα στον Δήμο Τρικκαίων (άνω του 75%) αλλά εν όψει και «αναμνηστικής» δόσης και προστασίας του πληθυσμού και του χειμώνα, η εκστρατεία ενημέρωσης ξεκινά», όπως αναφέρεται σχετικά.

Πρώτος σταθμός, το Μεγαλοχώρι. Την ερχόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στις 10:30, στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου, οι κάτοικοι θα ενημερωθούν από τη γιατρό παθολόγο του Κέντρου Υγείας Τρικάλων (πρώην πολυιατρεία) κ. Μακρυνιώτη, για τον εμβολιασμό και τα οφέλη του. Θα απαντήσει σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις, προκειμένου να μην αιωρείται, καμία αμφιβολία για τη χρησιμότητα του εμβολίου.

Η δράση υποστηρίζεται και από το Κέντρο υγείας Τρικάλων, που διαθέτει και νοσηλεύτριες για τη συγκεκριμένη δράση, ενώ θα διανεμηθούν και ενημερωτικά φυλλάδια που ήδη εκδίδονται.

Θα παραστούν εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 31 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Σε 169 σημεία της επικράτειας διενεργούν δωρεάν rapid test οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, σήμερα Παρασκευή…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 30 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ την Πέμπτη 30 Μαρτίου

Σε 211 σημεία της επικράτειας, διενεργούν δωρεάν rapid test, οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σήμερα Πέμπτη…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 29 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 29 Μαρτίου

Σε 192 σημεία της επικράτειας διενεργούν δωρεάν rapid test για Covid-19, οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ,…