Άρθρο Localit 20 Ιουνίου, 2022

Τοποθετήθηκαν τα Seatrac για τα ΑμεΑ στην παραλία Γλυφάδας

Τοποθετήθηκαν  στην παραλία της Γλυφάδας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, τα δύο Seatrac , για τα ΑμεΑ, όπως ενημερώνει  ο Δήμος Γλυφάδας.

Ενημερώνει  επίσης, ότι οι υποδομές για τα Άτομα με Αναπηρία, τοποθετήθηκαν στο ίδιο σημείο της παραλίας, αναφέροντας εμφατικά, ότι έχουν καταγράψει επί σειρά ετών πανελλαδικό ρεκόρ χρήσεων και συμπληρώνουν το «ψηφιδωτό» των εγκαταστάσεων που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα όμορφο καλοκαίρι για όλους.

«Οι συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, σε κάθε της έκφανση και σε κάθε δραστηριότητα», επισημαίνει οδήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, για να συμπληρώσει ότι: «Όλα τα τελευταία χρόνια, ήταν πρώτα σε χρήση πανελλαδικά! Κι αυτό, επιτρέψτε μου να πω, οφείλεται στο ότι η υποδομή που δημιουργήσαμε δεν περιορίστηκε σε αυτό τον καινοτόμο μηχανισμό, που βοηθά τα άτομα με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα στην αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα. Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, που ξεκινάει από το χώρο στάθμευσης και τις τουαλέτες για ΑμεΑ και φτάνει στο σημείο που μπαίνουν πια στη θάλασσα. Διασφαλίζουμε σε χιλιάδες συμπολίτες μας την προσβασιμότητα και την ανεξάρτητη διαβίωση, έμπρακτα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αν. Μάνη: Seatrac στην παραλία Μαυροβουνίου για αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα

Μηχανισμός Seatrac, τοποθέτησε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, στην παραλία Μαυροβουνίου, για την αυτόνομη πρόσβαση Ατόμων…

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκροτείται Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα στην Ήπειρο

Τη συγκρότηση Περιφερειακής Ενεργειακής Κοινότητας δρομολογεί η περιφέρεια Ηπείρου. Στην κοινότητα μπορούν να ενταχθούν η…

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο Αττικής: Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά camp του Δήμου

Δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην τρέχουσα περίοδο του φετινού προγράμματος…