Ανοικτές θα παραμείνουν το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 αντίστοιχα, οι υπηρεσίες του δημοσίου που εμπλέκονται στη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και τους εκλογείς, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Α. Μανιτάκη.
Ανοικτές θα πρέπει επίσης να παραμείνουν και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών.
Επιπλέον γνωστοποιείται ότι τα γραφεία ταυτοτήτων των υφιστάμενων Αρχών έκδοσης, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας. Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες των δήμων θα πρέπει να συνδράμουν στο έργο αυτό, εκδίδοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλουν με FAX στην αρμόδια υπηρεσία.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι, την Κυριακή, ημέρα διενέργειας της ψηφοφορίας, τα καταστήματα των ΟΤΑ πρέπει να παραμείνουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρμοδιότητα.
Επίσης, παρακαλούμε, να ενημερωθούν σχετικά οι δημοτικές αρχές της περιφέρειάς σας.
Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2015
Το ωράριο λειτουργίας των δήμων το Σαββατοκύριακο των εκλογών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ρεπορτάζ
22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση
Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…
Ρεπορτάζ
18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα
Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…
Ρεπορτάζ
08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3
Θεσσαλονίκη 8.12.2025 Ανακοίνωση – Δήλωση Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…