Άρθρο Localit 11 Ιανουαρίου, 2024

Το Ηράκλειο ως προορισμός αθλητικών δραστηριοτήτων για ΑμεΑ

Ζητήματα που απασχολούν τους αθλητές με αναπηρία ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη και Χρήστο Τζαμούση αντίστοιχα.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα όπως η περαιτέρω διάδοση του παραολυμπιακού κινήματος, η ανάπτυξη νέων συνεργασιών με τον δήμο Ηρακλείου, η φιλοξενία αθλητών ΑμεΑ στις δημοτικές αθλητικές υποδομές, κ.α., καθώς και ευρύτερα ζητήματα προσβασιμότητας στην πόλη που αντιμετωπίζουν όλα τα ΑμεΑ.

Ο δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός εξέφρασε την βούληση να υποστηρίξει με κάθε διαθέσιμο τρόπο και να συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας, ενώ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία με στόχο να προσελκύσει το Ηράκλειο νέες μεγάλες διοργανώσεις και να καθιερωθεί ως Πόλη – προορισμός για σχετικά αθλητικά γεγονότα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέλος της «Ορεινής Συμμαχίας» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων ο Δήμος Ελασσόνας

Την ένταξή του ως μέλους στην Ορεινή Συμμαχία (Mountain Partnership) του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Μια μοναδική μουσική βραδιά με τον λαουτίστα Βασίλη Κώστα και τον δεξιοτέχνη της πολίτικης λύρας Σωκράτη Σινόπουλο

Δύο από τους σημαντικότερους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες μουσικούς και συνθέτες, ο Σωκράτης Σινόπουλος και…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δ. Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

Τα θεμέλια για μια δυναμική συνεργασία ανάμεσα στην Αναπτυξιακή Αθήνας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μπήκαν…