Άρθρο Localit 25 Ιανουαρίου, 2024

Το Greece International Film Festival στον Άλιμο με ελεύθερη είσοδο

Το Greece International Film Festival ανοίγει με την υποστήριξη του δήμου Αλίμου για τρίτη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και  παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27και 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου “Κάρολος Κουν” (Υψηλάντου & Θησείου, Άλιμος) και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεοκλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.  Σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών,των σκηνοθετών,των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του  καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών, Σεναρίων και Φωτογραφιών το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα, ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, ενώ  ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρεθύμνης: Κάλεσμα στους πολίτες για αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους

Στην αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι την 30η Απριλίου 2024, καλούνται οι πολίτες…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά νωρίτερα η αντιπυρική περίοδος σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στις περιφέρειες της Κρήτης, Βορείου και…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή δύο δομών για ΑμεΑ

Στην οριστική παραλαβή της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας…