Άρθρο Localit Δεκέμβριος 13, 2018

Την υποψηφιότητα του Α. Μαρκογιαννάκη υποστηρίζει η ΝΔ για την περιφέρεια Κρήτης

Τον 34χρονο Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη θα υποστηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Κρήτης. Έτσι, κλείδωσε σήμερα και η τελευταία υποψηφιότητα που θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

   Στην Πειραιώς τονίζουν ότι ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ανήκει στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ που διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνουν έργο στις τοπικές κοινωνίες.

   «Όπως έπραξε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή κάνοντας πράξη το αίτημα της ανανέωσης», επισημαίνουν στη ΝΔ.

   Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, ενώ η οικογένειά του κατάγεται από το Νέο Χωριό Αποκορώνου Χανίων. Σπούδασε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, οικονομικής κατεύθυνσης του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος MBA στον Τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

   Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα αναπτυξιακών προγραμμάτων και τουρισμού, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης. Από το 2014 είναι εκλεγμένος (πρώτος σε σταυρούς) περιφερειακός σύμβουλος και από το 2016 εκτελεστικός γραμματέας και συντονιστής της παράταξής του.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν Ιανουάριος 13, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ήλιδας: Επαναλειτουργία της εφαρμογής «Novoville» για καταγραφή και αντιμετώπιση ζητημάτων καθημερινότητας

Σε επαναλειτουργία και με αναβαθμισμένη μορφή θέτει ο δήμος Ήλιδας την εφαρμογή «Novoville», μέσω της…

Με μια ματιά Ιανουάριος 13, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Εκδήλωση για τα οφέλη από την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για αυτό το σημαντικό θέμα, διοργανώνει…

Διαχείριση απορριμμάτων Ιανουάριος 13, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΔ Αττικής: Κοινή συνεδρίαση με τον ΕΔΣΝΑ για το τέλος ταφής ζητούν έξι μέλη του Δ.Σ.

Tην άμεση σύγκλιση του ΔΣ της ΠΕΔ Αττικής σε κοινή συνεδρίαση με το ΔΣ και…