Άρθρο Localit 12 Ιανουαρίου, 2024

Την παραχώρηση οικοπέδων ιδιοκτησίας του ΥπΑΑΤ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για κοινωφελείς σκοπούς ζητεί Β. Κεγκέρογλου

Αίτημα για την παραχώρηση στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας,  πέντε οικοπέδων εντός οικισμού Αρκαλοχωρίου, ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπέβαλε με επιστολή του, στον αρμόδιο Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη,ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Δήμαρχος ζητάει τα οικόπεδα αυτά να περιέλθουν στην ιδιοκτησία του Δήμου ώστε να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς και άλλους σκοπούς και συγκεκριμένα για την ανέγερση δημοτικού κτηρίου, κτηρίου στέγασης νέου παιδικού σταθμού και σχολικών δραστηριοτήτων/ υπηρεσιών του Δήμου σχετικών με την παιδεία καθώς και για τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων, χώρων αναψυχής, πάρκινγκ κλπ. .

«Στην προσπάθειά μας να δημιουργηθούν υποδομές κοινής ωφέλειας ζητάμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να μας παραχωρήσει πέντε οικόπεδα που θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα ώστε να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου.  Θεωρούμε ότι η ανταπόκριση του Υπουργείου θα είναι θετική δεδομένων μάλιστα και των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού σε οικήματα του Δήμου που καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση νέων χώρων», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…