Άρθρο Localit 30 Οκτωβρίου, 2015

This is the Athens World!

ΑθήναΣε μια απέραντη πλατφόρμα εκδηλώσεων και εορτασμών, μεταμορφώνεται αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου,  η Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων

Η Αθήνα, για μια ακόμα φορά, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) γίνεται πόλη του κόσμου σε μια παγκόσμια γιορτή, με την υποστήριξη του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων ACVB, καθώς και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΤΕ είναι ο οικοδεσπότης μιας σειράς εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για τη μέρα αυτή, με σκοπό οι επισκέπτες της πόλης να διασκεδάσουν και να χαρούν το αθηναϊκό πνεύμα μαζί με τους κατοίκους της Αθήνας.

Στόχος είναι, η ανάδειξη κάθε ξεχωριστής και μοναδικής πλευράς των απεριόριστων επιλογών που έχει να προσφέρει η Αθήνα, αποκαλύπτοντας στον κόσμο την αληθινή ομορφιά και την αυθεντικότητα της: The Athens World.

Ο Πολιτισμός, η γαστρονομία, η νυχτερινή ζωή και η αθηναϊκή ριβιέρα εκπροσωπούν τα θεμελιώδη στοιχεία και τις διαστάσεις αυτής της ξεχωριστής για την ελληνική πρωτεύουσα ημέρας, τα οποία ο ΣΕΤΕ θα αναδείξει στους διεθνείς επισκέπτες της πόλης, μέσα από ολοήμερα street events και parties.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο βραχιολάκι, διαθέσιμο για όλους τους επισκέπτες, θα διανεμηθεί μια ημέρα νωρίτερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε ξενοδοχεία και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και θα λειτουργεί ως κάρτα πρόσβασης στις εκδηλώσεις εορτασμού εκείνης της ημέρας.

Οι κάτοχοί του θα επωφελούνται με δωρεάν είσοδο σε πολλά μουσεία καθώς και ειδικές προσφορές κατά την επίσκεψή τους σε μερικά από τα πιο δημοφιλή bar και εστιατόρια της Αθήνας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…