Άρθρο Localit 10 Απριλίου, 2023

Θεσσαλονίκη: Εργαστήριο ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για πολίτες 60+

Εργαστήριο εκμάθησης βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων σε φορητές συσκευές για πολίτες άνω των 60 ετών, θα πραγματοποιηθεί στο Β’ ΚΑΠΗ  του Δήμου Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 35), την Παρασκευή 21 Απριλίου, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη χρήση του διαδικτύου σε τηλέφωνο ή tablet και να εξοικειωθούν με την εφαρμογή του Δήμου Θεσσαλονίκης «Βελτιώνω την Πόλη μου», ώστε να αναφέρουν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γειτονιά τους, όπως για παράδειγμα σπασμένα φανάρια ή εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ η εκμάθηση θα γίνει με τη δική τους φορητή συσκευή (smartphone ή tablet) την οποία θα πρέπει να φέρουν στο εργαστήριο.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «All-line», με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, του CITY College, University of York Europe Campus και του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την εκπαίδευση ατόμων με αδύναμες ψηφιακές ικανότητες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…

Ενδιαφέρουν 17 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αμαρουσίου: Έναρξη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων 2026

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε την έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και…