Άρθρο Localit 24 Ιουνίου, 2022

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Τριανδρία

Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Τριανδρία από τον δήμαρχο της πόλης Κ. Ζέρβα, ο οποίος σημείωσε ότι στα τρία χρόνια της διοίκησής του έχουν τεθεί σε λειτουργία τρία σύγχρονα ΚΕΠ.

«Όταν μιλάμε για ψηφιακή διακυβέρνηση, για αποκέντρωση, για καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούμε τις αντίστοιχες υποδομές. Αξιοποιήσαμε ένα ιδιόκτητο ακίνητο του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε χρόνο εξπρές διαμορφώσαμε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο ένα νέο ΚΕΠ, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε παράλληλα στην ψηφιοποίηση 40 και πλέον υπηρεσιών, ώστε οι πολίτες και οι επαγγελματίες να εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να προσέλθουν στο Δημαρχείο.

Το ΚΕΠ της Τριανδρίας λειτουργεί πλέον στην οδό Ελευθερίας 24 (στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου Τριανδρίας), σε ένα σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι ήδη από το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να εξυπηρετούνται καλύτερα, ενώ είχε προηγηθεί η οριστική επίλυση του ζητήματος της στέγασης του ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας με τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Λαγκαδά.

Την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ εξέφρασαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας Στέφανος Αβραμίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 03 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου με εντεταλμένο σύμβουλο ΤΑΙΠΕΔ

Ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ στην αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» όταν αυτό πάψει…

Με μια ματιά 03 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1,7 εκατ. ευρώ στον δήμο Ιλίου για γωνιές ανακύκλωσης και απορριμματοφόρα

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης, στον άξονα «Περιβάλλον» εντάχθηκε η πρόταση του δήμου Ιλίου για «Γωνιές…

Με μια ματιά 02 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Δημόσια διαβούλευση για την τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης στην παλιά πόλη

Ανοιχτή συζήτηση για την αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης της Παλιάς Πόλης του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί…