Άρθρο Localit 24 Ιουνίου, 2022

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Τριανδρία

Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Τριανδρία από τον δήμαρχο της πόλης Κ. Ζέρβα, ο οποίος σημείωσε ότι στα τρία χρόνια της διοίκησής του έχουν τεθεί σε λειτουργία τρία σύγχρονα ΚΕΠ.

«Όταν μιλάμε για ψηφιακή διακυβέρνηση, για αποκέντρωση, για καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούμε τις αντίστοιχες υποδομές. Αξιοποιήσαμε ένα ιδιόκτητο ακίνητο του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε χρόνο εξπρές διαμορφώσαμε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο ένα νέο ΚΕΠ, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε παράλληλα στην ψηφιοποίηση 40 και πλέον υπηρεσιών, ώστε οι πολίτες και οι επαγγελματίες να εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να προσέλθουν στο Δημαρχείο.

Το ΚΕΠ της Τριανδρίας λειτουργεί πλέον στην οδό Ελευθερίας 24 (στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου Τριανδρίας), σε ένα σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι ήδη από το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να εξυπηρετούνται καλύτερα, ενώ είχε προηγηθεί η οριστική επίλυση του ζητήματος της στέγασης του ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας με τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Λαγκαδά.

Την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ εξέφρασαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας Στέφανος Αβραμίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 26 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοπράτηση 15 εκ. ευρώ στο δήμο Χανίων για ανάπλαση στο κέντρο της πόλης και του Ποδηλατοδρομίου

Την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και δημοπράτηση δύο σημαντικών έργων ανακοίνωσε σήμερα ο…

Με μια ματιά 25 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Αχαΐα

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων…

Με μια ματιά 24 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο φάκελος για το έργο της μαρίνας Ναυπλίου

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο φάκελος για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου και…