Άρθρο Localit 19 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Κ. Μπακογιάννης περιμένει “μια συγγνώμη” από τον Χ. Δούκα για την “Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ”

Μετά την αντίδραση του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για την τροπολογία με την οποία η εταιρεία του δήμου Αθηναίων «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» μετονομάζεται, περνά υπό κρατικό έλεγχο και  καταργείται η συμμετοχή του δήμου σ΄ αυτήν, λίγες μόλις ημέρες πριν την ανάληψη της διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή, αλλά και  τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης,  στο χορό των αντιδράσεων μπήκε και  ο απερχόμενος δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης.

Ειδικότερα με ανάρτησή του στο fb ο κ. Μπακογιάννης εγκαλεί τον κ. Δούκα για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα» και περιμένει, όπως αναφέρει «μια συγγνώμη και ας αργήσει». Δηλώνει ότι «η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου» και ότι «για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπακογιάννη:

Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου. Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέτρα Δήμου Εορδαίας για ανακούφιση των αδέσποτων ζώων από τον καύσωνα

Μέριμνα για την ανακούφιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 14/6 τα σχολεία του Αγίου Δημητρίου

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου και για τελευταία μέρα για φέτος,  όλα τα…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΥΑ Τρικάλων: Ακατάλληλο για πόση το νερό στο Καλονέρι

Ακατάλληλο προς πόση κρίνεται το νερό στην τοπική Κοινότητα Καλονερίου, μετά τους πρόσφατους ελέγχους που…