Άρθρο Localit 21 Απριλίου, 2020

Τετραήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο δήμος Αγίας Παρασκευής

Για ακόμη μια φορά ο δήμος Αγίας Παρασκευής θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία και μάλιστα επί ένα τετραήμερο. Ο στόχος είναι να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος, καθώς το πρώτο διάστημα της πανδημίας παρατηρήθηκε αισθητή μείωση και υπήρξε σχετική έκκληση από την Πολιτεία και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Ο δήμος Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιήσει τη νέα αιμοδοσία σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (09:00-12:30).

«Οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι τεράστιες και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τους δήμους έχουν προβεί σε μια εκστρατεία συλλογής αίματος, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του δήμου και καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν και να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Αυγούστου, 2025
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…