Άρθρο Localit 30 Νοεμβρίου, 2020

Tablets και φορητοί Η/Υ στα Σχολεία του Αλίμου

Ολοκληρώθηκε η διανομή επιπλέον tablets και φορητών Η/Υ (laptops) στα σχολεία του Αλίμου, ώστε να εξυπηρετηθούν μαθητές και δάσκαλοι στη διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης, όπως ενημέρωσε ο Δήμος της περιοχής.

Ο εξοπλισμός παρέχεται από τον Δήμο με κοινωνικά κριτήρια (στους πιο αδύναμους οικονομικά) και κατόπιν συνεργασίας με τις σχολικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών (ποιοι και πόσοι χρειάζονται εξοπλισμό, τι προδιαγραφές πρέπει να έχουν τα μηχανήματα κ.λπ.).

Ταυτόχρονα, ο Δήμος αναβαθμίζει και τις ταχύτητες των συνδέσεων internet στις σχολικές μονάδες, ώστε να υποστηρίζεται πλήρως όλη η διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης. Μέχρι να επανέλθει η κλασικής αξίας «διά ζώσης» εκπαίδευση, ο Δήμος Αλίμου θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να έχουν όλοι οι μαθητές τη δυνατότητα της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…