Άρθρο Localit 21 Ιουνίου, 2022

Τα Τρίκαλα τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Μια μεγάλη συναυλία, ένα οφειλόμενο αφιέρωμα στον αξεπέραστο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζουν ο Δήμος Τρικκαίων και το «Μουσείο Τσιτσάνη». Η μουσική βραδιά οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης 2022.

Το περιεχόμενο τη εκδήλωσης είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, που σημάδεψαν τις μνήμες των Ελλήνων και την σύγχρονη ιστορία του τόπου μας.
Με τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας και σε ενορχήστρωση του Σάκη Κοντονικόλα, τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Κώστας Όκκας , η Σίσσυ Παπαγιανούλη και η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων με μαέστρο την Ελένη Ζιάκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου και στις 21:00  στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη, με ελεύθερη είσοδο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…