Άρθρο Localit 09 Ιουλίου, 2024

Σύσκεψη για θέματα διαχείρισης της Λίμνης Καστοριάς

Η διαχείριση της Λίμνης της Καστοριάς ήταν το αντικείμενο συνάντησης εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, του δήμου Καστοριάς και στελεχών του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η  υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού της εσωτερικής παραλίμνιας ζώνης από σκουπίδια και νεκρά υπολείμματα φυτικής ύλης. Παράλληλα, τέθηκαν θέματα παροχής υποστήριξης προς το νεοσύστατο Παράρτημα Καστοριάς του ΟΦΥΠΕΚΑ για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στην προστατευόμενη περιοχή της Λίμνης και συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα αποσαφήνισης αρμοδιοτήτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής της Λίμνης Λητώ Παπαδοπούλου, ο εκπρόσωπος του Παρατήματος Καστοριάς Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας, ο Περιβαλλοντολόγος του Δήμου Καστοριάς Στέργιος Γαργάλας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Καστοριάς Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Ιχθυολόγος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς Παύλος Φίλος και υπηρεσιακά στελέχη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…