Άρθρο Localit 19 Απριλίου, 2021

Συνεργασία δήμου Αμαρουσίου και ΜΟΔ για αναπτυξιακά προγράμματα

Η συνεργασία μεταξύ δήμου Αμαρουσίου και ΜΟΔ δρομολογήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου και του προέδρου της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Προγραμμάτων (ΜΟΔ) Γ. Παπαδημητρίου.

Η συνεργασία θα αφορά στη διαχείριση και παρακολούθηση κοινοτικών προγραμμάτων και δημοσίων έργων,  τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την τεχνική υποστήριξη για σειρά θεμάτων που άπτονται των σύγχρονων αναπτυξιακών αναγκών της πόλης.

Ο κ. σημείωσε ότι η συνεργασία με τη ΜΟΔ θα προσδώσει αναπτυξιακά οφέλη στο Μαρούσι, καθώς πρόκειται για μία επιχειρησιακή μονάδα με μεγάλη τεχνογνωσία που στελεχώνει και υποστηρίζει το δημόσιο τομέα με μεγάλη επιτυχία. «Το Μαρούσι, συμπλήρωσε ο δήμαρχος, ως Μητροπολιτικός Δήμος των βορείων προαστίων και Νο1 επιχειρηματικό κέντρο της χώρας χρειάζεται αυτή την τεχνογνωσία προκειμένου να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες ανάγκες και την πολυπλοκότητα των θεμάτων που αντιμετωπίζει».

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε: «Η ΜΟΔ, μεταξύ άλλων, έχει αναπτύξει αξιόλογη τεχνογνωσία στην υποστήριξη των Δήμων. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με σημαντική τεχνοκρατική και διοικητική εμπειρία, διαθέτει τη βούληση να εκμεταλλευτεί αυτά τα εργαλεία και να δώσει στο Μαρούσι μία ώθηση, όσο αφορά την αξιοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναπτυξιακών προγραμμάτων».

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της νησιωτικής πολιτικής από την ΚΕΔΕ – Εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο συνέδριο για τα 40 χρόνια ΕΕΤΑΑ

Με τεκμηριωμένες υπέρ της ουσιαστικής ενίσχυσης της νησιωτικότητας προτάσεις, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 26 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία Υποχώρηση στην Αυτοδιοικητική Αρμοδιότητα των ΥΔΟΜ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματα αιρετών στο επίκεντρο της συνάντησης της ΚΕΔΕ με την Υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της…