Άρθρο Localit 21 Οκτωβρίου, 2018

Συνέδριο για το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων & την εφαρμογή των Περιφερειακών Σχεδίων στη Σπάρτη

«Το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ)& η εφαρμογή των Περιφερειακών Σχεδίων» (ΠΣΔΑ) είναι το θέμα διήμερου συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 24 Οκτωβρίου στη Σπάρτη.

Στο Συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, με το Δίκτυο ΦοΔΣΑ, τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, το Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» και συμμετέχουν ο Δήμος Σπάρτης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων και η  Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα παρουσιασθούν οι νέες εξελίξεις στη διαχείριση στερεών αποβλήτων σε ευρωπαϊκό, εθνικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.

Στο επίκεντρό του θα τεθούν η ανάδειξη των προτεραιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην κατεύθυνση της ορθής περιβαλλοντικής πολιτικής και της αειφόρου χρήσης πόρων.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων & συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) καλεί όλους τους Δήμους της χώρας σε συμβολικό κλείσιμο…

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…